hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Uslu'dan Kocakaya'ya ziyaret

    Usludan Kocakayaya ziyaret
    expand

    Uslu'dan Kocakaya'ya ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- AK PARTİ Antalya Milletvekili Atay Uslu, Demre Belediye Başkanı İYİ Parti'li Okan Kocakaya'yı ziyaret etti. Ziyarette, Demre'nin ve bölgenin sorunları görüşüldü.
    AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, beraberinde AK Parti Demre İlçe Başkanı Mehmet Koparıcı ve ilçe yönetimiyle Demre'nin İYİ Parti'li Belediye Başkanı Okan Kocakaya'yı ziyaret etti. Başkan Kocakaya, Milletvekili Atay Uslu ve beraberindeki AK Parti ilçe yönetimini belediye girişinde karşıladı. Ardından makama geçildi.
    Milletvekili Atay Uslu, "Pandemi mücadelesinde Türkiye başarılı bir mücadele verdi. Bu zor günleri hep birlikte, başarı içinde atlatıyoruz. Kaş 2020 yılında çok şanslı. 2020 yılı Patara Yılı ilan edildi. Patara'da Neron Feniz Feneri, Patara Tiyatrosu, Osmanlı'nın ilk telsiz telgraf istasyonunun restorasyonu yapılıyor. Patara Antik Kenti'ni karşılama merkezi inşa ediliyor. Patara Antik Kenti bu yıl farklı bir görünüme kavuşuyor. Demre ve Kaş bu yatırımlardan mutlaka payını alacak. Demre gelecekte butik turizmin önemli merkezlerinden biri olacak. Kaş Belediyesi de bundan payını aldı. İki yatırımına 10 milyon liraya yakın destek sağlandı" dedi.
    Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya da "Vekilim biz de Türkiye'nin ve Antalya'nın bir belediyesiyiz. Bir ilçesiyiz. Alt yapısı tamamlanan bir yat limanımız var. Üst yapısı tamamlanarak yaşama geçsin istiyoruz. Çayağzı Limanı'nda koruma amaçlı imar planı var. Bunun bir an önce yaşama geçmesini istiyoruz. Bu konularda Antalya milletvekili olarak yardımınızı bekliyoruz" diye konuştu.
    Atay Uslu da ilgili birimlere telefon ederek Çayağzı Limanı'ndaki koruma amaçlı imar planının bir an önce tamamlanması için görüşmeler yaptı. Bu konunun takipçisi olacağını söyledi. Alt yapısı tamamlanan Demre Yat Limanı üst yapısını alacak işletmeci olmadığını, işletmeci bulunduğu takdirde hemen verileceğini aktaran Atay Uslu, bu konuda Demre Belediyesi'nin de arayış içinde olabileceğini söyledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow