hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vatandaştan emniyete iki yeni araç

    Vatandaştan emniyete iki yeni araç
    expand

    Vatandaştan emniyete iki yeni araç

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- ANTALYA'nın Demre ilçesinde faaliyet gösteren Güvenlik Güçlerine Yardım Derneği öncülüğünde bir araya gelen vatandaşlar, topladıkları paralarla aldıkları 2 yeni aracı Demre İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim etti.

    Vatandaşların öncülüğünde alınan iki araç için Demre Polis Merkezi önünde tören düzenlendi. Törene, Demre İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Akbulut ile Demre Emniyet Güçlerine Yardım Derneği Başkanı Mirsat Yılmaz ve emniyet personeli katıldı. Tören öncesi iki araç için kurban kesildi. Bir din görevlisinin dua etmesinin ardından araçlar, Demre Emniyet Güçlerine Yardım Derneği Başkanı Mirsat Yılmaz tarafından teslim edildi.

    Törende bir konuşma yapan Demre Emniyet Güçlerine Yardım Derneği Başkanı Mirsat Yılmaz, "Bu iki araç, Demre halkının yaptığı imece usulü kampanyayla satın alındı. Araçları aldığımız şirketin özel indirimiyle 220 bin liraya satın aldık. Bu araçların, güvenlik güçlerimize daha iyi görev yapmalarını, yapacakları görevi kolaylaştırmasını diliyoruz. Hayırlı olsun. Demrelilerin aldığı bu araçlar Demrelilerin huzuru ve güvenliği için kullanılacak" dedi.

    İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Akbulut da "Demrelilerin katkılarıyla İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün ihtiyacı olan iki araca kavuştuk. Demrelilere, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün tüm personeli olarak teşekkür ediyoruz. Bu araçlar Demrelinin bizlere nasıl sahip çıktığının ve devlet- millet dayanışmasının en güzel örneği. Bu araçlarla günün 24 saatinde, Demrelilerin huzuru, güveni için hizmet vereceğiz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow