hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yavru köpeği itfaiye kurtardı

    Yavru köpeği itfaiye kurtardı
    expand

    Yavru köpeği itfaiye kurtardı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- ANTALYA'nın Demre ilçesinde 4 metrelik kuyuya düşen yavru köpeği Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre İtfaiye Birimi ekipleri kurtardı.

    Demre'ye bağlı Alakent Mahallesi'nde vatandaşlar 4 metre derinliğindeki lağım kuyusundan bir ses geldiğini duydu. Kuyuda bir yavru köpeğin olduğunu, yavru köpeğin annesinin de kuyunun başında havladığını görenler itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde görev yapan Kenan Güngör ve Ramazan Sarıkuş adlı itfaiye erleri, kuyuya merdiven indirdi. Ardından çok dar olan kuyuya itfaiye eri Kenan Güngör girerek yavru köpeği kurtardı ve yukarı çıkardı. İtfaiye erinin elindeki köpeğe, annesinin bakışı yürekleri burktu. Olay yerine gelen Buse Gezer, yavru köpeği ve annesini alarak evine götürdü, bakımlarını yaptı ve besledi.

    Yavru köpeğin, bir sokak köpeğinin yavrusu olduğu belirlendi. Lağım kuyusunun ağzının açık olmasından dolayı yavrunun düştüğü belirtildi. Yavru köpeğin yaklaşık 2-3 aylık olduğu kaydedildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow