hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yeşil Kaş Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi toplandı

    Yeşil Kaş Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi toplandı
    expand

    Yeşil Kaş Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi toplandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    AHMET ACAR/DEMRE, (DHA) - ANTALYA'nın Kaş ilçesinde, yeni bir sanayi sitesi kurulması için yola çıkan Yeşil Kaş Küçük Sanayi Koperatifi'nin seçimsiz olağan genel kurulu yapıldı.

    Kaş Belediyesi Toplantı Salonu'nda yapılan genel kurula, Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çalışkan, Kooperatif Başkanı Ahmet Hamdi Bakırcı ve kooperatif üyeleri katıldı. Toplnatının divan başkanlığını Erdal Hacıvelioğlu, katip üyeliğini Yaşar Çetin ve mali danışmanlığını Mehmet Karabaş yaptı.

    Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından 2018 yılı faaliyet raporu okunarak kabul edildi. Kooperatifin 2018 yılı giderleri olarak 124 bin 143 lira onaylanarak kabul edildi. 2019 yılı tahmini bütçesi 384 bin lira olarak kabul edildi. Genel kurulda üye aidatlarının iş yeri metrekare ölçülerine göre, 250, 500 ve 750 lira olarak ödenmesi, gecikme faizi olarak aylık yüzde 3 faiz uygulanmasına karar verildi.

    Kooperatifin tapuya kayıtlı 53 bin 137 metrekare arsası üzerinde 18 uygulaması yapılarak, yeni sanayi sitesi inşaatının 2020 yılında başlamasına oybirliği ile karar verildi. Kooperatifin bir sonraki genel kurulunun 2020 yılının ilk üç ayı içinde yapılması karara bağlandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow