hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ziraat Odası, Demre'yi dezenfekte etti

    Ziraat Odası, Demreyi dezenfekte etti
    expand

    Ziraat Odası, Demre'yi dezenfekte etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- DEMRE Ziraat Odası tarafından ilçe genelinde dezenfekte çalışması yapıldı. Demre'de tam kapanma döneminde insan yoğunluğu yaşanan yerler baştan sona dezenfekte edildi.

    Demre Ziraat Odası tarafından Demre'de tam kapanma döneminde insan yoğunluğunun yaşandığı yerler, baştan sona dezenfekte edildi. Dezenfekte çalışması 8 traktöre bağlanan turbo ilaç motorları ile gerçekleştirildi. Başta insan yoğunluğunun en çok yaşandığı Demre Toptancı Hali, ihracat yapılan firmaların paketleme, depolama alanları, Demre ilçe merkezi, Demre Devlet Hastanesi ve Covid-19 vakalarının yaygın olduğu mahalleler baştan sona dezenfekte edildi. Çalışmada 60 ton dezenfektan kullanıldı. Dezenfekte çalışması saat 20.00'ye kadar devam etti.

    Demre Ziraat Odası Başkanı İbrahim Oğuz, "Geçen yıl aynı dönemde tüm ilçeyi dezenfekte etmiştik. Başarılı sonuçlar alınmıştı. Bu yıl da Demre Toptancı Hali başta olmak üzere, insan yoğunluğu olan yerleri dezenfekte ettik. Demre Toptancı Hali ve ona bağlı birimlerde çalışma yaşamı yoğun biçimde devam ediyor. Tam kapanma döneminde haftada iki gün bu alanlarda genel dezenfekte çalışmasına devam edeceğiz. Vatandaşlarımızdan da kurallara uymalarını bekliyoruz. Bu çalışmada gönüllü olarak bize yardımcı olan 8 traktör ve turbo ilaç motoru sahibine de teşekkür ediyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow