hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Deplasmanda galibiyet hasreti 7 maç

    Deplasmanda galibiyet hasreti 7 maç
    expand

    Deplasmanda galibiyet hasreti 7 maç

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA) - SÜPER Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, bu sezon deplasmanlarda oynadığı 7 maçta da galibiyet alamadı. Kırmızı beyazlı takım ligde Fatih Karagümrük ve Ankaragücü ile beraber deplasmanda galibiyet alamayan 3 takımdan birisi konumunda bulunuyor.

    Fraport TAV Antalyaspor, Süper Lig'in 14'üncü haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'a 2-1 kaybetti. Kırmızı beyazlı takım haftayı topladığı 17 puanla 15'inci sırada tamamladı. Bu sezon deplasmanda oynadığı 7 maçta da galibiyet yüzü göremeyen Antalyaspor, 4 beraberlik ve 3 yenilgiyle sahadan ayrıldı.

    GALİP GELEMEYEN 3 TAKIMDAN BİRİ

    Fraport TAV Antalyaspor, bu sezon deplasmanda galibiyeti olmayan 3 takımdan biri. Kırmızı beyazlılar 6 deplasman maçında 3 beraberlik ve 3 yenilgi alan Fatih Karagümrük ve yine 6 dış saha maçından 2 beraberlik ve 4 yenilgi alan Ankaragücü ile birlikte galibiyet alamayan takımlar arasında bulunuyor.

    GALİBİYET HASRETİ 7 MAÇ

    Akdeniz ekibi, en son deplasman galibiyetini geçen sezonun 33'üncü haftasında Ankaragücü maçında aldı. Akdeniz ekibi, bu mücadeleyi Adis Jahovic'in attığı tek golle kazanırken, o maçtan sonra çıktığı 7 maçta da galibiyet alamadı. Antalyaspor'un deplasmanda kazanamama hasreti ise 7 maça çıkmış oldu.

    DEPLASMANDA 4 PUAN

    Fraport TAV Antalyaspor, deplasmanda oynadığı 7 maçta 4 puan toplayabildi. Kırmızı beyazlılar deplasmanda oynadığı Beşiktaş, Kasımpaşa, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve Sivasspor maçlarında sahadan beraberlikle ayrılırken, Yeni Malatya, Medipol Başakşehir ve bu hafta oynadığı Çaykur Rizespor mücadelelerinden ise sahadan yenilgiyle ayrıldı.

    SİVAS'TA KALESİNİ KAPATTI

    Kırmızı beyazlı takım 7 deplasman maçının 6'sında kalesinde gol gördü. Akdeniz ekibi, deplasmanda oynadığı 7 maçta kalesinde 13 gole engel olamazken, rakiplerine ise 7 golle karşılık verdi. Antalyaspor, sadece Sivasspor maçında kalesini gole kapatma başarısı elde etti. Bu sezonki dış saha maçlarında kalesinde en çok golü ise Medipol Başakşehir mücadelesinde gördü. Akdeniz temsilcisi bu mücadelede kalesinde 5 gole engel olamadı.

    YANAL İLE 2'NCİ KEZ KAYBETTİ

    Fraport TAV Antalyaspor'da 9'uncu hafta takımın başına geçen teknik direktör Ersun Yanal, 2'nci yenilgisini Çaykur Rizespor deplasmanında aldı. Antalyaspor'un başında 6 maça çıkan Ersun Yanal bu maçlarda 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 de yenilgi elde etti.

    Akdeniz temsilcisi, ligin 15'inci haftasının kapanış maçında pazartesi günü saat 19.00'da Atakaş Hatayspor ile karşılaşacak.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow