hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Derbinin galibi 1 gol farkla Muratpaşa

    Derbinin galibi 1 gol farkla Muratpaşa
    expand

    Derbinin galibi 1 gol farkla Muratpaşa

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA,(DHA) - TÜRKİYE Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nde ilk hafta kapanış maçında, Antalya derbisinde gülen taraf Muratpaşa oldu. Antalya Spor Salonu'nda Konyaaltı Belediyesi'nin ev sahibi olduğu karşılaşmadan, Paşanın Melekleri, 25-24'lük skorla galip ayrıldı.

    Muratpaşa Belediyespor ve Konyaaltı Belediyespor, Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nin ilk haftasının kapanış maçında, Antalya Spor Salonu'nda, karşı karşıya geldi. Konyaaltı'nın ev sahibi olduğu Antalya derbisini Aydın Bölgesinden Orhan Karabulut ve Soner Yücel Çelik hakem ikilisi yönetirken karşılaşmaya iyi başlayan taraf Muratpaşa oldu. İlerleyen dakikalarda skorda dengeyi sağlayan Konyaaltı, ilk yarının son anlarında öne geçmeyi başardı ve soyunma odasına 15 - 14 üstünlükle gitti. İki takımın da hızlı başladığı ikinci yarıda, Konyaaltı farkı 2 sayıya kadar yükseltirken Muratpaşa'da kaleci Ayşenur Şensöz'ün kurtarışları ve Ayşenur Sormaz'ın etkili defası takımı maçta tuttu ve maçın 45'inci dakikasına Paşanın Melekleri, 20 - 19 önde girdi. Son dakikaların nefes kestiği derbide, Muratpaşa 25-24'lük skorla galip ayrılan taraf oldu.

    ANLAMLI PANKART

    Pandemi koşulları nedeniyle seyircisiz oynanan karşılaşmaya Konyaaltı Belediyesi Kadın Hentbol Takımı, anlamlı bir pankart ile sahada yerini aldı. Karşılaşmanın başlangıç seremonisinde Konyaaltı Belediyesi'nin genç hentbolcuları, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tedavisi süren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek için 'Türkiye Seninle Muhittin Böcek' pankartı taşıyarak, acil şifalar dileğinde bulundu.

    FOTOĞRAFLI

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow