hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Döşemealtı Bıyıklı- Kırkgöz yolu yapılıyor

    Döşemealtı Bıyıklı- Kırkgöz yolu yapılıyor
    expand

    Döşemealtı Bıyıklı- Kırkgöz yolu yapılıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Döşemealtı ilçesine bağlı Bıyıklı Mahallesi Kırkgöz yolunda bakım onarım çalışması yapıyor. 
    Büyükşehir Belediyesi ilçelerde yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler geçtiğimiz günlerde Döşemealtı Yağca Mahallesi Kavşağı'ndan L Tipi Ceza İnfaz Kurumu önüne kadar sıcak asfalt çalışması gerçekleştirmişti.  Yol yapım ekipleri son olarak cezaevi önünden itibaren Bıyıklı Mahallesi Kırkgöz yolunun alt yapısını güçlendirerek dolgu ve sıkıştırma çalışması yapıyor. 
    ALTYAPI DOLGU ÇALIŞMASI 
    Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Bıyıklı Mahallesi Kırkgöz yolunda zamanla deforme olan bölgeleri iş makinalarıyla söküyor, yağmur suyunun akışını sağlamak için mevcut büz ağızlarını boşaltıyor. İhtiyaç duyulan bölgelere büz koyuyor ve şarampolleri temizliyor. Ayrıca ekipler yol güzergahında zemini bozuk olan bölgeleri iş makinalarıyla kazıyor ve kazılan bölgeleri taşlarla güçlendiriyorlar.  

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow