hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Denetime çıkan kaymakama denetim

    Denetime çıkan kaymakama denetim
    expand

    Denetime çıkan kaymakama denetim

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Veli KÖKEN/DÖŞEMEALTI, (DHA) - ANTALYA'nın Döşemealtı ilçesinde koronavirüs önlemleri kapsamında işletmeleri denetleyen Kaymakam Nuri Özder, bir işletmenin kapısından girerken görevliler tarafından durdurularak önce ateşi ölçüldü, sonra salona girdi.
    Döşemealtı Kaymakamlığı'na atanan ve geçen salı günü görevine başlayan Nuri Özder, İçişleri Bakanlığı'nın tüm yurtta başlattığı koronavirüs önlemleri kapsamındaki denetimlere, kendisi de katıldı. İşyerlerini Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Yörük, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı İsmail Atmaca, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kasapoğlu ve ilçe kamu kurum müdürlerinden bir ekiple denetleyen Kaymakam Özder, işletmecilere önlemlere uymaları, virüse karşı tedbirlerden taviz vermemeleri ve kurallara uygulamaları talimatı verdi.
    KAYMAKAMA SÜRPRİZ KARŞILAMA
    Kaymakam Özder, işletme denetimleri sırasında bir de sürpriz yaşadı. İlçedeki bir restoranın girişinde bir görevli elindeki ateş ölçer  ile önce kaymakamın, daha sonra ekipteki birim müdürlerinin ateşini ölçerek salona aldı.
    Denetimlerle ilgili bilgi veren Kaymakam Özder, “İçişleri Bakanlığımızın talimatı doğrultusunda ilçemizdeki işletmelerin koronavirüse karşı tedbirlerini, sosyal mesafe, maske ve temizlik-hijyen kurallarını uygulamalarını birim müdürlerimizle birlikte denetledik. Bugüne özel bir olay değil, sık sık denetimlerimiz sürecek. Hem vatandaşımızın hem de işletmecilerimizin kurallara uymasını bekliyoruz. Bugün başlamış olduğumuz denetimlerde genel anlamıyla olumsuz bir durumla karşılaşmadık. Ufak tefek eksikliği olan işletme sahiplerimizi de uyardık. Israrla hatalar devam ederse cezai işlem yapılacak" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow