hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sokakta kalan gence polisten yardım eli

    Sokakta kalan gence polisten yardım eli
    expand

    Sokakta kalan gence polisten yardım eli

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Veli KÖKEN/DÖŞEMEALTI, (DHA) - DÖŞEMEALTI İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı gecesi denetimler sırasında karşılaştıkları Furkan Cemal Öztürk'ün (19), gidecek yeri olmadığını söylemesi üzerine, Antalya Büyükşehir Belediyesi Bimekan Sığınma Evine götürdü. Polis herhangi bir cezai işlem de uygulamadı.
    Döşemealtı'nda dün gece sokağa çıkma kısıtlamasının başlaması nedeniyle asayiş ve yol kontrolü yapan ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri, Furkan Cemal Öztürk ile karşılaştı. Samsun'dan Antalya'ya geldiğini ifade eden Öztürk, seyahat izin belgesi olduğunu ancak otobüs seferlerinin iptal olması nedeniyle memleketine geri dönemediğini, gidecek yeri olmadığı için de sokakta kaldığını söyledi.
    Sokakta kaldığı için polise sığındığını söyleyen Öztürk, "Memleketime dönemediğim için 4 günlük sokağa çıkma yasağından dolayı sokakta kaldım, polise sığındım. Herhangi bir ceza da kesmediler, Allah razı olsun" dedi.
    Öztürk hakkında cezai işlem uygulamayan ekipler, Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'na Bağlı Bimekan Sığınma Evi'ne götürdü.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow