hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Duacı'ya spor tesisi

    Duacıya spor tesisi
    expand

    Duacı'ya spor tesisi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi tarafından Duacı'ya yaptırılan semt spor sahası törenle hizmete açıldı.
    Kepez Belediyesi tarafından yaptırılan Duacı Semt Spor Sahası törenle hizmete açıldı. Törene, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı. Açılış töreninde konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, konuşmasına Barış Pınarı Harekatına değinerek başladı. Tütüncü, “Türk'ün gücünü dünyaya bir kez daha göstermek için Barış Pınarı Harekâtına katılan kahraman ordumuza Cenab-ı Allah'tan yardım niyaz ediyorum. Rabbim kahraman askerlerimizin gözüne yaş, ayağına taş dokundurmasın" dedi.
    Belediyecilik hizmetlerindeki 11 yılın her yılını taze bir başlangıç olarak kabul ettiklerine değinen Başkan Tütüncü, Kepez'in 68 mahallesi olduğunu ve her mahallenin birbirinden değerli olduğunu belirtti. Başkan Tütüncü, “Her mahallemize hizmet götürmek için aslında büyük bir gayret içerisindeyiz. Duacı Mahallemiz de bizim gözbebeği olarak gördüğümüz önemli bir yerleşim yerimiz. Duacı Mahallesi'ne de en güzel hizmetleri getirmek için bugüne kadar büyük bir gayret ve çaba gösterdik" dedi.
    HİZMETTE DUACI'NIN YANINDA OLDUK
    Geçmişte yetki ve sorumluluğun İl Özel İdaresi'nde olmasına rağmen Kepez Belediyesi olarak her hizmeti verdiklerini hatırlatan Başkan Tütüncü, “Yolları açtık, parklar, bahçeler yaptık. Duacı ne zaman ihtiyaç duyduysa, biz orada olduk" dedi.
    DUACI'YA AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ
    2019 yılı bitmeden Duacı'ya Aile Sağlığı Merkezi'nin de açılacağını duyuran Başkan Tütüncü, bunun da büyük hayallerinin bir parçası olduğunu söyledi. Semt spor sahalarının önemine de değinen Tütüncü, açılışı yapılan Duacı Semt Spor Sahası'nda da profesyonel spor eğitimcileri tarafından çocuklara spor eğitimleri verileceğini de kaydetti.
    DOĞAL GAZ GELİYOR
    Başkan Hakan Tütüncü, “Bu dönem duacı ya doğal gaz geliyor. Bununla ilgili doğal gaz dağıtım şirketi ile gerekli görüşmeyi yaptık. Duacı'nın  güzel insanlarına doğalgazı getirmek boynumuzun borcudur.  Ne mutlu ki; Duacı'ya doğalgaz getirmekte bize nasip oldu" dedi.
    DUACI ESNAFINI GEZDİ
    Hakan Tütüncü, "Spor sahamız hayırlı olsun. En çok da çok sevdiğimiz, bu güzel ülkenin güneş yüzlü çocuklarına, sevgili öğrencilerimize hayırlı olsun" dedi. Başkan Tütüncü'nün konuşmasının ardından kurdele kesimi ile Duacı Semt Spor Sahası hizmete açıldı. Tütüncü, konuklarla semt spor sahasını gezdi, çocuklarla futbol oynadı. Duacı esnafını da ziyaret eden Hakan Tütüncü, esnafın istek ve dileklerini de dinledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow