hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Düdenbaşı'na 6 yatırım müjdesi

    Düdenbaşına 6 yatırım müjdesi
    expand

    Düdenbaşı'na 6 yatırım müjdesi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'den, Düdenbaşı Mahallesi'ne 6 yatırım müjdesi geldi. Tütüncü, yeni hizmetlerle mahallenin çehresinin değişeceğini söyledi.
    Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, doğum günü dolayısıyla Düdenbaşı Mahalle Muhtarı Murat Mirze'yi ziyaret etti. Başkan Hakan Tütüncü, yaş pasta ve çiçekle ziyaret ettiği Muhtar Mirze'nin doğum gününü kutladı. Tütüncü, mahalleye yapılacak yeni yatırımları açıkladı.
    MAHALLEYE IŞIK HIZINDA İNTERNET
    “Mahalleye, heybemizde birçok müjdeyle geldik" diyen Tütüncü, bölgede yapılacak yatırımlarla ilgili şunları söyledi:
    Müjdelerimizden birincisi, bölgemizde fiber optik internet altyapısı güçlendiriliyor. Türk Telekom, mahallede fiberoptik altyapı çalışması başlattı. Işık hızında internet, Kepez'in diğer mahallelerin de olduğu gibi Düdenbaşı'nda da olacak. Mahallemizi hızlı, ışık hızında interneti ile buluşturacağız.
    MAHALLEYE DOĞAL GAZ GELİYOR
    Mahalleye, ikinci müjdemiz doğal gaz olacak. Mahallemize hızlı ve bir biçimde doğal gaz geliyor. Doğal gaz çalışması şu an, Düdenbaşı'nın hemen yanı başındaki Teomanpaşa Mahallesi'nde devam ediyor. Bu, doğal gazın ayak sesinin Düdenbaşı'na geldiğini gösterir.
    MAHALLEYE EĞLENCE MERKEZİ
    Hal Kavşağı'nda büyükçe bir belediye hizmet alanımız vardı. O hizmet alanımıza çocuklara ve gençlere yönelik güzel bir eğlence merkezi yapıyoruz. Dolayısıyla bu eğlence merkezi lunaparkın çok ötesinde bir yer olacak. Kepez'in değil bütün Antalya'nın dikkatini çekecek bir iş olacak. Milli ve dini bayramlarda Antalya'nın bütün çocuklarını bu merkeze davet edeceğiz. Aynı zamanda bu merkezde gençlere spor yapabilecekleri bir ortamı da sağlayacağız. 
    SEMT PAZARININ ÜZERİ KAPANIYOR
    Mahallemize kazandırdığımız bir pazar yeri vardı. Düdenbaşı'nın, semt pazarı eskiden bir caddenin üzerine kuruluyordu. Geçtiğimiz dönem imar revizyonuyla semt pazarı arazisini oluşturduk. Şimdi bu Pazar alanının üzerini kapatıyoruz. En kısa zamanda ihale sürecini tamamlayarak, semt pazarının yapımını başlatacağız.
    KONYALILAR CAMİİ'Nİ BELEDİYE TAMAMLIYOR
    Kaba inşaatı tamamlanan Konyalılar Camii'nin ince işleri belediyemiz tarafından yapılacak. İhalesi yapıldı, yer tesliminden sonra inşasına başlanılacak. Protokol yolu Gazi Bulvarı üzerindeki Konyalılar Camii, Antalya'nın en özel ve simge yapılarından birisi olacak.
    MAHALLEYE İLKOKUL BİNASI KAZANDIRACAĞIZ
    Bölgemizin bir de ilkokula ihtiyacı var. AK Parti Kepez İlçe Başkanımız Bahattin Bayraktar ile bu konuya çalışıyoruz. İlkokul binasını kazandırdıktan sonra mahallemizin eğitimle ilgili eksiklerini tamamlamış olacağız."w

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow