hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dünya Organ Bağışı Haftası'na ışıklı gösteriyle dikkat çekildi

    Dünya Organ Bağışı Haftasına ışıklı gösteriyle dikkat çekildi
    expand

    Dünya Organ Bağışı Haftası'na ışıklı gösteriyle dikkat çekildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - AKDENİZ Üniversitesi Prof. Dr. Tuncer Karpuzoğlu Organ Nakli Merkezi, 3-9 Kasım Dünya Organ Bağışı Haftası'na Türkiye'nin en büyük dönme dolabına yansıtılan 'Organ Bağışlayın Cana Can Katın' sloganıyla dikkati çekti.

    AÜ Prof. Dr. Tuncer Karpuzoğlu Organ Nakli Merkezi'nin organizasyonunda Avrupa'nın ikinci, Türkiye'nin ise en büyük dönme dolabı olan 'Heart of Antalya'da, 3-9 Kasım Dünya Organ Bağışı Haftası nedeniyle 'Organ Bağışlayın Cana Can Katın' sloganıyla üç boyutlu görseller oynatılarak organ bağışına dikkat çekildi.

    Akdeniz Üniversitesi'nin organ nakli ve bağışı alanında ilklerin üniversitesi olduğunu söyleyen Prof. Dr. Tuncer Karpuzoğlu Organ Nakli Merkezi Koordinasyon Birimi Sorumlusu Öğr. Gör. Nilgün Bilal, “Covid-19 pandemisinden dolayı her yıl Organ Bağışı Haftası nedeniyle düzenlediğimiz organ bağışı konusunda toplumda bilinçlendirme çalışmalarını sadece online ve görsel araçlarla düzenleyebildik. Üniversitemiz adına Organ Nakli Merkezi olarak Antalya'nın simgesi Hearth of Antalya'da hafta boyunca her akşam organ bağışı ile ilgili sloganımızın görselini tüm Antalya halkı ile paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Akdeniz Üniversitesi olarak içinde bulunduğumuz organ bağışı haftasında herkesi bağışın önemini ve anlamını bir kez daha düşünmeye davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow