hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    E-Kitap koleksiyonu okurlarını bekliyor

    E-Kitap koleksiyonu okurlarını bekliyor
    expand

    E-Kitap koleksiyonu okurlarını bekliyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin kutuphaneler.antalya.bel.tr adresinden vatandaşlara sunduğu E-Kitap koleksiyonu hizmeti 2021 yılı içerisinde de devam edecek. "Türkiye'nin en seçkin yayınevleri parmaklarınızın ucunda" sloganıyla kullanıma açılan E-Kitap koleksiyonu kitapseverlere ev rahatlığında okuma ayrıcalığı sunuyor.

    Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, pandemi koşullarında kütüphane hizmetlerinin sürdürülmesine yönelik çalışmalar kapsamında elektronik kütüphanecilik hizmetini vatandaşların kullanımına açmıştı. Yaklaşık 2 ay önce “Türkiye'nin en seçkin yayınevleri parmaklarınızın ucunda" sloganıyla kullanıma açılan E-Kitap koleksiyonu hizmeti 2021 yılı içerisinde de devam edecek ve okurlara ev rahatlığında kitap okuma ayrıcalığı sunacak.

    Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı yetkilileri, vatandaşların kutuphaneler.antalya.bel.tr adresinden üyelik yaparak kütüphaneye gitmeden koleksiyondaki kitaplardan faydalanabileceğini belirtti. Vatandaşların 0 (242) 238 52 71 numaradan bilgi alabileceği bildirildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow