hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Elmalı yüzme havuzu hayata renk katıyor

    Elmalı yüzme havuzu hayata renk katıyor
    expand

    Elmalı yüzme havuzu hayata renk katıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - BÜYÜKŞEHİR Belediyesi Elmalılı Muhammed Hamdi Yazır Kültür Merkezi bünyesindeki kapalı yüzme havuzu Elmalı halkının sosyal hayatına renk katıyor. Yaz tatillerini yüzme öğrenerek geçiren çocuklar, çeşitli oyunlar ve aktivitelerle nefes kontrolü ve yüzme becerileri kazanıyor.

    Elmalılılar profesyonel eğitmenler eşliğinde yüzme keyfi yaşıyor. Vatandaşa ücretsiz spor yapma imkanı sunulan Büyükşehir Belediyesi Elmalılı Muhammed Hamdi Yazır Kültür Merkezi kapalı yüzme havuzunda profesyonel eğitmenler eşliğinde verilen kurslar, Elmalıların sosyal hayatına da renk katıyor. Yaz tatillerini yüzme öğrenerek geçiren çocuklar, çeşitli oyunlar ve aktivitelerle nefes kontrolü ve yüzme becerileri kazanıyor.

    7 yaş üzeri herkesin faydalandığı yüzme kursları pazartesi, çarşamba, cuma günleri veriliyor. Hafta sonu öğleden önce ve öğleden sonra kadın ve erkek gruplarının yüzme keyfi devam ediyor. 2 ayda bir yenilenen Elmalı ASFİM kurs kayıtlarına, online kayıt sistemi ile www.abbsporhizmetleri.com web adresinden başvurmak mümkün.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow