hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti'li Altunkaya'dan rezidans ve otopark projesine eleştiri

    AK Partili Altunkayadan rezidans ve otopark projesine eleştiri
    expand

    AK Parti'li Altunkaya'dan rezidans ve otopark projesine eleştiri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mehmet AKIN/ELMALI, (DHA)- AK PARTİ Elmalı İlçe Başkanı Haluk Altunkaya, eski otogar alanına yapılmak istenen rezidans ve otopark projesiyle ilgili Belediye Başkanı Halil Öztürk'ü eleştirdi.

    AK Parti İlçe Başkanı Haluk Altunkaya, Elmalı Belediyesi tarafından eski otogar alanına yapılmak istenen rezidans ve otopark projesine yönelik sosyal medya hesabından açıklama yaparak, eleştirilerde bulundu. Haluk Altunkaya, "Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk'ün eski otogara yapmak istediği yüksek katlı rezidans ve rezidansın otoparkı projesiyle ilgili vatandaşlardan her gün şikayetler almaktayız. Bu projede yapılacak olan daire ve dükkanların neredeyse tamamının müteahhit firmaya verilecek olması, belediyeye sadece bodrum katta bulunan otopark ve pazar alanının bırakılması yanlıştır. Projedeki yüksek katlı rezidans şehrin tarihi dokusunu bozacaktır. Daire sahiplerinin araçları yapılacak olan otoparkı dolduracağından otopark sorununa çözüm olmayacak, şehrin yoğunluğunu daha da arttıracaktır" dedi.

    Başkan Halil Öztürk ve başkan yardımcısının ihaleden önce Ankara'ya gidip müteahhitle görüşme yaptığını aktaran Haluk Altunkaya, "Parselleri tevhit etmeden imara aykırı hazırlanan projenin ihale edilmesi, ihaleye sadece önceden belirlenen müteahhit firmanın tek başına girmesi, henüz mevzuata uygun ruhsat hazırlanmadan düğün salonunun yıkılması, başkanın kendi meclis üyelerine bile bilgi vermemesi, ortada ciddi şaibelerin varlığını göstermektedir. Bu konuda CHP'li ve İYİ Parti'li meclis üyelerinin başkana gösterdikleri tepkiyi takdirle karşılıyor ve CHP'li meclis üyelerinin bu proje ile ilgili tüm siyasi partilerden oluşan komisyon kurulması teklifini destekliyoruz. AK Parti'li kardeşlerim başta olmak üzere tüm Elmalılı hemşehrilerim şunu bilsinler ki AK Parti teşkilatı olarak Elmalı Belediye Başkanını yakın takibe aldık. Doğru işler yaptığında yanında olacağız ama yalanlara, yanlışlara ve yolsuzluklara asla müsaade etmeyeceğiz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow