hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti'li gençlerden anlamlı ziyaret

    AK Partili gençlerden anlamlı ziyaret
    expand

    AK Parti'li gençlerden anlamlı ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mehmet AKIN/ELMALI, (DHA)- AK PARTİ Elmalı Gençlik Kolları Başkanı Nurullah Bozdemir ve ekibi, sağlık çalışanlarına teşekkür ziyaretinde bulunarak, karanfil verdi.

    AK Parti Elmalı Gençlik Kolları İlçe Başkanı Nurullah Bozdemir ve ekibi Elmalı Devlet Hastanesi'ni ve İlçe Sağlık Müdürlüğü personeline ziyarette bulundu. Başkan Bozdemir ve ekibi pandemi sürecinde özverili çalışmalarından dolayı sağlık çalışanlarına teşekkür ederek karanfil verdi.

    Nurullah Bozdemir, "1 yıldır pandemi nedeniyle canla başla mücadele eden, hayatları pahasına vatandaşların sağlığı için savaş veren sağlık çalışanlarımıza karanfil taktim ettik. Elmalı Devlet Hastanesi ve İlçe Sağlık Müdürlüğü personelimizin huzurunda tüm sağlık çalışanlarımızın özverili çalışmalarından dolayı canı gönülden teşekkür ediyoruz. İlgi ve alakalarından dolayı Devlet Hastanesi Başhekimimize ve hastane yönetimine teşekkür ederim. Gençlik Kolları olarak pandemi nedeniyle hayatını kaybeden sağlık şehitlerimize Allah'tan rahmet, hasta olanlara acil şifalar diliyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow