hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkandan Murat Can'a doğum günü süprizi

    Başkandan Murat Cana doğum günü süprizi
    expand

    Başkandan Murat Can'a doğum günü süprizi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/ELMALI, (DHA) - Antalya'nın Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, ilçede 23 Nisan doğumlu 10 yaşındaki Murat Can'a doğum günü süprizi yaptı.

    Başkan Halil Öztürk, Elmalı'da 23 Nisan günü doğumlu bir ilkokul öğrencisine sürpriz yapmak istedi. Başkan Öztürk, Elmalı Nüfus Müdürlüğü'nde 23 Nisan doğumlu tek ilkokul öğrencisi olduğunu öğrendi. Bunun üzerine 10 yaşındaki Murat Can'nın adının yazılı olduğu bir pasta yaptıran Başkan Öztürk, eşi Meltem Öztürk'le birlikte, annesi Fatma Avşar ile yaşayan Murat Can'ı ziyaret etti. Başkanı ve pastayı gören Murat Can, çok mutlu oldu. Murat Can, pastayı küçük kardeşi Mustafa Kemal Can ile, alkışlar eşliğinde kesti.

    Başkan Öztürk, Murat Can'a doğum günü hediyesi olarak bir satranç takımı ve oyuncak uçak, kardeşine de oyuncak uçak ve oyuncak araba hediye etti. Anne Fatma Avşar, "Bu güne kadar böyle bir mutluluk yaşadığımı hatırlamıyorum. Bu sevinci bana ve çocuklarıma yaşatan başkanımız Halil Öztürk ve eşi Meltem Hanım'a çok teşekkür ediyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow