hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Elmalı pazarında koronavirüs önlemleri

    Elmalı pazarında koronavirüs önlemleri
    expand

    Elmalı pazarında koronavirüs önlemleri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/ELMALI, (DHA)- ANTALYA'nın Elmalı ilçesinde kurulan pazarın yeri değiştirilirken, Elmalı Belediyesi ekipleri tarafından çeşitli koronavirüs tedbirleri alındı.

    Elmalı Belediyesi tarafından pazarın etrafı bariyerlerle çevrildi. Pazarda giriş çıkış iki kapı oluşturuldu. Pazara gelen her vatandaşlar önce girişe kurulan dezenfektan tünelinden geçirildi. Giriş kapsında herkes elini dezenfekte etti. Maskesi olmayanlara Elmalı Belediyesi tarafından ücretsiz maske verildi. 20 ve altı olanlar ile 65 yaş ve üstü olanlar pazara alınmadı. Pazarda esnaf, koronavirüs kurallarına göre tezgah kurdu. Vatandaşlar sosyal mesafe kuralına uygun olarak alışveriş yapmaları konusunda uyarıldı. Pazar esnafının tamamına maske verildi ve eldiven kullanmaları sağlandı. Çıkışta her vatandaş, belediyece kurulan dezenfekte kutulardan elini dezenfekte ederek pazardan ayrıldı.

    Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, "İlçede ve pazarda alınan koronavirüs önlemleri kesintisiz olarak uygulanıyor. Belediye olarak olanaklarımız ölücüsünde Elmalılı hemşehrilerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Pazarda binin üstünde maske dağıttık. Pazarın girişine dezenfektan tüneli kurduk. Vatandaşlarımız da alınan kurallara uyuyor" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow