hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Elmalı'da 'Bir Yastıkta Bir Ömür' projesi

    Elmalıda Bir Yastıkta Bir Ömür projesi
    expand

    Elmalı'da 'Bir Yastıkta Bir Ömür' projesi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/ELMALI, (DHA)- ELMALI Belediyesi'nin yeni evlenen çiftlere yönelik başlattığı 'Bir Yastıkta, Bir Ömür' projesinin startını Belediye Başkanı Halil Öztürk ve eşi Meltem Öztürk birlikte verdi.

    Elmalı Belediyesi yeni evlenen çiftlere yönelik yeni bir projenin startını verdi. Yeni evlenen çiftlerin mutluluğuna ortak olmak ve onlara hemşehrilik duygusunu vermek amacıyla başlatılan 'Bir Yastıkta, Bir Ömür' projesinin startını Belediye Başkanı Halil Öztürk, eşi Meltem Öztürk'le verdi. 14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında verilen startta, yeni evlenen Hilal- Hasan Uca, Açelya- Abdullah Coşkun ve Sinem- Musa Kaya çiftleri evlerinde ziyaret edildi. Çiftlere, Başkan Öztürk ve eşi tarafından üzerinde 'Bir Yastıkta, Bir Ömür' yazılı birer yastık, içinde iki kahve fincanı, bakır cezve ve 2 paket kahve bulunan ve '40 yıl hatırımız olsun' yazılı bir set hediye edildi. Çiftlerle birlikte birer fincan kahve içen Başkan Öztürk ve eşi, çiftleri kutladı.

    Belediye Başkanı Halil Öztürk, "2 yıllık görev süremizde birçok sosyal projeyi yaşama geçirdik. Elmalılı hemşehrilerimizin mutluğuna, acısına, coşkusuna ortak olmak için çalışıyoruz. Yeni projemizde yeni evlenen genç hemşehrilerimizin mutluluğuna ortak olmak için yola çıktık. 'Bir Yastıkta, Bir Ömür' adını verdiğimiz projemizin startını, hepimiz için anlamlı bir gün olan 14 Şubat Sevgililer Günü'nde verdik. İlk ziyaretlerimizi bugün gerçekleştirerek, projemize bir anlam kattık. Yeni evlenen çiftlerimizi kutladık. Çiftlerimize bir ömür boyu mutluluk ve huzur diliyorum" dedi.

    Elmalı Belediyesi daha önce başta yeni doğan bebeklerin ailelerine yönelik olarak 'Hoş geldin bebek' projesi başta olmak üzere, yaşlı, hasta bakımı, yardıma muhtaç vatandaşlara yardım, eğitimden sağlığa birçok sosyal projeyi yaşama geçirmişti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow