hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Elmalı'ya 2 yeni otobüs

    Elmalıya 2 yeni otobüs
    expand

    Elmalı'ya 2 yeni otobüs

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/ELMALI, (DHA)- ELMALI Belediyesi tarafından 2 yeni şehir içi yolcu otobüsü satın aldı. İki otobüs, koronavirüs salgını nedeniyle sessiz sedasız ilçeye getirildi.

    Elmalı Belediyesi, koronavirüsle mücadelede çeşitli önlemler alırken, bir taraftan da koronasız günlerin hazırlığını yapıyor. Bu kapsamda iki yeni şehir için yolcu otobüsü satın alınarak ilçeye getirildi. Otobüsler, belediye garajındaki yerini aldı.

    Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, "Elmalı'nın 60 mahallesi var. 60 mahallede ve Elmalı ilçe merkezinde 39 bin nüfusa hizmet veriyoruz. Bu mahallelere şehir içi ulaşımı şu anda koronavirüs tedbirleri kapsamında durdurduk. Ancak bir taraftan koronavirüsle mücadele ederken, bir taraftan da koronasız günlere hazırlanıyoruz. Şu anda şehir içi ulaşımda kullandığımız 6 değişik boyda otobüsümüz vardı. Satın aldığımız 2 otobüsün her biri 90 kişilik. Aldığımız 2 otobüsle toplu ulaşımı yaygınlaştıracağız. Daha çok insanımız toplu ulaşımdan yararlanacak. Bu yeni ve modern otobüslerle hemşehrilerimiz rahat yolculuk yapacak" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow