hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Elmalı'ya Kent Meydanı projesi

    Elmalıya Kent Meydanı projesi
    expand

    Elmalı'ya Kent Meydanı projesi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/ELMALI, (DHA)- ANTALYA'nın Elmalı ilçesinde birçok sorunu çözüme kavuşturacak Elmalı Kent Meydanı Projesi hayata geçirilecek.

    Elmalı Belediyesi, kaldırılan eski Elmalı Otogarı'nın yerine bir firma ile ortak olarak Elmalı Kent Meydanı Projesi'ni yaşama geçiriyor. Elmalı Kent Meydanı Projesi'nin imzaları Belediye Başkanı Halil Öztürk ile yüklenici firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kargacı arasında imzalandı. Proje 18 ay içinde yaşama geçecek.

    Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, "Projeyle Elmalı'ya önemli bir vizyon katacağız. Proje yaşama geçtiği zaman Elmalı'nın birçok sorunu çözüme kavuşmuş olacak. Elmalı Kent Meydanı projesinde 250 pazarcı esnafının yararlanacağı 13 bin metrekare kapalı pazar alanı, 8 bin metrekarelik kent meydanı, 500 araç kapasiteli otopark alanı, 1500 vatandaşımızın aynı anda yararlanabileceği 2 adet düğün salonu, 96 adet modern dükkan ve 80 adet rezidans daire yer alıyor. Bunun içinde Büyük Elmalı Oteli yer alıyor. Projeyle 500 araçlık otoparkla özellikle yaz dönemlerinde yaşanan park sorununa çözüm üretiyoruz. Artık yaz aylarında artan turizme, Elmalı Yağlı Güreşleri sırasında yaşanan geceleme sorununu projedeki otelle büyük ölçüde çözümleyeceğiz. Pazarcı esnafımızı bir arada, modern iş yerlerinde tüketici ile buluşturmuş olacağız. İlçede esnafın yaşadığı iş yeri bulma sorununu, projede yer alan 96 modern dükkanla hafifletmiş olacağız. Kısacası tek bir projeyle Elmalı'nın birçok sorununu çözüme kavuşturmuş olacağız. Elmalı'ya vizyon katacağız. En önemlisi bu proje gerçekleşirken belediyenin kasasından bir kuruş çıkmayacak. 18 ay sonra da açılışını yapacağız" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow