hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sokaktaki dostları unutmadılar

    Sokaktaki dostları unutmadılar
    expand

    Sokaktaki dostları unutmadılar

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ahmet ACAR/ELMALI, (DHA)- ANTALYA'nın Elmalı ilçesinde sokak hayvanları unutulmadı. Beslenme sıkıntısı yaşayan sokak hayvanlarına, yiyecek, hazır mama ve su bırakıldı.

    Elmalı Belediyesi, insanların evlerine çekilmesi, özellikle lokantaların, büfelerin kapatılması ile sokak hayvanlarının beslenme sıkıntısına girmesi üzerine harekete geçti. Kurduğu üç ekiple, Elmalı merkez ve 60 mahallede sokak hayvanlarının beslenme sorununu gidermeye başlayan ekipler, sokaktaki dostlara su, değişik yiyecek ve hazır mama bıraktı.

    Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, "Kesin olmamakla birlikte Elmalı merkezi yoğunlukta olmak üzere sokakta yalnız 500'e yakın köpeğimiz var. Bunun yanında çok sayıda kedi var. Özellikle lokantaların ve yiyecek satan büfelerin kapanması ile sokaktaki dostlarımız için beslenme sorunu ortaya çıktı. Bu süreçte kurduğumuz ekiplerle onların sorunlarını gideriyoruz. Bu süreçte gidermeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızdan da evlerinin önüne bir tas su, bir kap yiyecek bırakmalarını bekliyoruz. Bizim ulaşamadığımız veya göremediğimiz yerde sorunu olan sokak hayvanlarımızı bildirmelerini istiyoruz. Bu zor süreçte sokaktaki dostlarımızı hep birlikte yalnız bırakmayacağız" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow