hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yaşlılara evde hizmet

    Yaşlılara evde hizmet
    expand

    Yaşlılara evde hizmet

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/ELMALI, (DHA) - ELMALI Belediyesi, ilçe merkezi ve ilçeye bağlı mahallelerde 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı bulunan kişiler için başta sağlık olmak üzere tüm temel ihtiyaçlarını karşılamak için seferber oldu.

    Yurt genelinde olduğu gibi Elmalı ilçesinde de koronavirüs salgını nedeniyle 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı bulunan kişilerin başta sağlık olmak üzere, tüm temel ihtiyaçlarının karşılanması için gerekli tedbirler alınıyor. Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, ilçe merkezi ve ilçeye bağlı mahallelerde ikamet eden 65 yaş üzeri ile kronik rahatsızlığı bulunan kişileri tek tek evlerinde ziyaret etti. Başkan Öztürk, 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlara, temel ihtiyaçların Elmalı Belediyesi destek hattından ulaşarak karşılanacağını bildirdi.

    Vatandaşların her zaman yanında olduklarını kaydeden Başkan Öztürk, “Kıymetli yaşlılarımız sizden ricamız öncelikle evde kalmanız, bir ihtiyacınız olduğunda 444 8 618 no'lu destek hattımızdan bize kolaylıkla ulaşabilirler. Ömrünüz uzun, bereketli ve huzurlu olsun. Siz evde kalın biz size hizmet etmek için her an yanınızdayız" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow