hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    En güzel bahçe ve balkonlar ödüllendirildi

    En güzel bahçe ve balkonlar ödüllendirildi
    expand

    En güzel bahçe ve balkonlar ödüllendirildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Hasan DEMİRBAŞ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen 'En Güzel Bahçe, Balkon, Teras ve Hobi Bahçesi Yarışması'nda dereceye girenlere para ödülü verildi.

    Büyükşehir Belediyesi'nin Antalya'da yeşil dokuyu çoğaltmak, çevre bilincini ve sevgisini artırmak amacıyla düzenlediği 4'üncü En Güzel Bahçe Balkon ve Hobi Bahçesi Yarışması'nın kazananları için belediye önünde tören düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yarışmanın jüri üyeleri ve belediye personelinin katıldığı törende, 7 kategoride ödüller dağıtıldı. Yarışmada her bir kategori için birinciye 4 bin, ikinciye 2 bin, üçüncüye ise 1000 lira para ödülü verildi. Dereceye girenlere toplam 49 bin lira ödül dağıtıldı.

    Törende konuşan Başkan Muhittin Böcek, Antalya'ya katkı koyan herkese teşekkür etti. 1999 yılında başkan seçildiği Konyaaltı'nın bütçesinin 1 milyon lira olduğunu belirten Böcek, "Sokaklarımıza dikeceğimiz, parklarımızı güzelleştireceğimiz çiçeğimiz yoktu. Arkadaşlarım, Boğaçayı'nda zakkum kökleyerek ilçemizi güzelleştirmeye çalışıyorduk. Bizden önce bu yarışmayı düzenleyenlere teşekkür ederim. Antalya için yapılması gereken ne varsa birlikte yapacağız. 19 ilçeye örnek olacak bir yarışma" dedi.

    JÜRİ BAŞKANI: BİZİ CEZALANDIRMAYIN

    Yarışmanın Jüri Başkanı Doç. Dr. Reyhan Erdoğan ise Antalyalı olmanın bir ayrıcalık olduğunu söyledi. Doç. Dr. Erdoğan, "Bizim verdiğimiz ödüllerle bizi cezalandırmayın. Nasıl olsa ödül aldım diyerek çevrenizi güzelleştirmekten ve bu güzelliği yapmış olduğunuz o güzel mekanları koruyun daha güzel olması için üzerine katkı koyun ki sizden görenler özensin. Daha güzellerini yapsın. Güzel bahçe, balkon ve teraslar artsın" dedi.

    Tören hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

    DERECEYE GİRENLER

    Apartman Bahçesi: 1. Yasemin Soyseçkin Atila, 2. Tahir Bayındır, 3. Türkan Şanlı. Balkon: 1. Funda Oksev, 2. Aysel Yalay, 3. İbrahim Er. Hobi Bahçesi: 1. Süleyman Yanar, 2. Kemal Bilaloğlu, 3. Mustafa Karaduman. İşyeri Bahçesi: 1. Şenol Çimen, 2. Muzaffer Koçak, 3. Elmas Yörük. Konut Bahçesi: 1. Özgü Akbulut, 2. Berrin Güven, 3. Nahide Kanbur. Site Bahçesi: 1. Şehriban Ekici, 2. Salih Kuşçuoğlu. Teras: 1. Ebru Canoğlu, 2. Müslüm Çopur, 3. Tayfun Kondak.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow