hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    En tatlı bayram hediyeleri yola çıktı

    En tatlı bayram hediyeleri yola çıktı
    expand

    En tatlı bayram hediyeleri yola çıktı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Valisi Münir Karaloğlu'nun koronavirüsle mücadele sürecinde evde kalan çocuklar için başlattığı 'En Tatlı Kampanya'nın hediyeleri yola çıktı. Kampanyada ilk 1000 çocuğa çikolata kütüphanesi ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın 100 Temel Eseri içinde yer alan kitaplardan biri hediye edilecek.

    Vali Münir Karaloğlu'nun sosyal medya hesaplarından çocuklar için başlattığı, Ramazan Bayramı coşkusunu çocukların hayal dünyasından görmeyi amaçlayan 'En Tatlı Kampanya' kısa sürede büyük ilgi topladı ve ilk günden sahiplerini buldu. Sosyal medya hesaplarından Ramazan Bayramı dolayısıyla 14 yaş ve altı çocuklar için ikinci bir kampanya düzenlediklerini belirten Vali Karaloğlu, “Hatırlanacağı üzere koranavirüsle mücadele süresince evlerinde kalan çocuklarımız ve aileleri için düzenlediğimiz Kuş-bul oyunu kampanyamıza da yoğun katılım olmuş ve kısa sürede çocuklarımıza hediyelerini göndermiştik. En tatlı kampanyamıza da yoğun katılım oldu ve büyük ilgi gördü. Evde kalan çocuklarımız sıkılmasın, okumaya ve öğrenmeye devam etsinler diye çikolata kütüphanesinin yanında çocuklarımıza bir de kitap hediye ediyoruz. Antalya Valiliği olarak çocuklarımıza destek olmak ve çocuklarımızın yüzlerinde bir gülümsemeye vesile olmak için bu kampanyaları düzenliyoruz. İnşallah çocuklarımız severek resim yapmaya, kitap okumaya ve eğlenerek öğrenemeye devam edecek" diye konuştu.

    KAMPANYAYA YOĞUN İLGİ

    Kampanya başlatıldıktan bir gün sonra yine sosyal medyadan kısa süre içerisinde yoğun talep geldiğini vurgulayan Karaloğlu, kampanyaya katılan tüm çocuklara ve ailelerine teşekkür etti. Kampanya hediyeleri çocuklara özel çantalarda hazırlanarak valilikten yola çıktı. Vefa Sosyal Destek Grubu personeli en kısa süre içerisinde hediyeleri adreslerine teslim edecek.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow