hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Enç'ten sevgi molası

    Ençten sevgi molası
    expand

    Enç'ten sevgi molası

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - AK Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Gökçen Özdoğan Enç, sokak hayvanlarını gördüğünde sevgi molası verdiğini söyledi.

    Evinde 2 kedi besleyen ve her fırsatta sosyal medya hesabından dostlarının fotoğraflarının paylaşımını yapan Gökçen Özdoğan Enç, hayvan sevgisini seçim kampanyası boyunca gösterdi. Yoğun tempoda sokakta vatandaş ziyaretlerini sürdüren, programdan programa koşturan belediye başkan adayı Enç, sokak hayvanlarını görünce hemen durup onları besliyor, sevgisini dokunarak gösteriyor.

    'TÜM CANLILARA SAYGILIYIZ'

    “Sokaktaki dostları gördüğümde onlarla sevgi molası veriyorum" diyen Enç, “Tüm canlılara saygım sonsuz. Hele hele ağzı olup, derdini anlatamayan dostlarımızın daha rahat ortamda hayatlarını sürdürmeleri bizim insanlık görevimiz. Seçildiğimde sokaktaki dostlarımın da başkanı olacağım. Onlar için ürettiğimiz projeleri hayata geçireceğim" dedi.

    ONLAR İÇİN PROJELER

    Sokak hayvanları için mama fabrikası başta olmak üzere bir çok projeyi hayata geçireceklerini belirten Enç, “Hayvan rehabilitasyon merkezleri açacağız. Burada, sahipsiz hayvanlar başta olmak üzere öncelikli yaşam haklarını koruyacağız. Korunaklı merkezlerde doğal yaşam alanlarının yanı sıra, yarı açık ve kapalı konaklama alanları, veteriner, klinik hizmetleri ve oyun alanları olacak" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow