hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Engelsiz Kafe'de 14 Şubat kutlaması

    Engelsiz Kafede 14 Şubat kutlaması
    expand

    Engelsiz Kafe'de 14 Şubat kutlaması

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediyesi ve Adalya Vakfı'nın falez kıyı bandında yer alan Engelsiz Kafe'de 14 Şubat Sevgililer Günü, özel çocukların aileleriyle birlikte katıldığı geceyle kutlandı.
    Muratpaşa Belediyesi'nin Adalya Vakfı'yla birlikte hizmete açtığı ve nisan ayında 5'inci kuruluş yılını geride bırakmaya hazırlanan Engelsiz Kafe, 14 Şubat Sevgililer Günü'nü çok özel bir geceyle kutladı. Falez kıyı bandında çam ağaçlarıyla kaplı 8 bin metrekarelik alanda kurulu olan ve aynı zamanda engelli bireyler için bir yaşam alanı olan Engelsiz Kafe'deki kutlamaya, özel çocuklar aileleriyle birlikte katıldı. Son olarak Finlandiya'da düzenlenen Down Sendromlular Avrupa Masa Tenisi Şampiyonası'ndan 4 madalyayla dönen Benay Balcı da ailesiyle birlikte gecede yer alan isimler arasındaydı. Adalya Vakfı Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı gecede Başkan Ümit Uysal da eşi Ümran Uysal'la birlikte yer aldı.
    Gecede hep birlikte yenen akşam yemeğinin ardından danslar edilip oyunlar oynanırken Başkan Uysal da özel çocukların yoğun ilgisiyle karşılandı. Gecede özel çocuklarla sohbet edip eğlenen Başkan Uysal, “Sevgililer Günü için buradan daha güzel bir yer, daha güzel bir buluşma olamazdı. Biz mutluyuz, Muratpaşa'dayız. Birbirimizi seviyoruz" ifadelerine yer verdi.
    Gece, Sevgililer Günü pastasının kesilmesiyle sona erdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow