hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Erenköy kreşine kavuşuyor

    Erenköy kreşine kavuşuyor
    expand

    Erenköy kreşine kavuşuyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi, Erenköy Mahallesi'ndeki 420 metrekare büyüklüğündeki tek katlı binayı, tadilatla kreşe dönüştürme çalışmasını tamamladı. Erenköy Nasreddin Hoca Gündüz Bakımevi ve Kreşi, iç tefrişatının yapılmasından sonra ziyarete açılacak. 
    Kepez Belediyesi, çalışan annelere destek olmak ve okul öncesi eğitime katkı sağlamak amacıyla açtığı Nasreddin Hoca Gündüz Bakımevi ve Kreşi'ni, yeni şubelerle ilçenin dört bir yanına ulaştırıyor. 
    Kaliteli, güvenli okul öncesi eğitimi, modern binaları, kültürel ve sosyal aktiviteleriyle ilgi gören Nasreddin Hoca Gündüz Bakımevi ve Kreşi'nin 4. şubesi Erenköy Mahallesi'ne kazandırıldı. Belediyenin, Ahmet Vefik Paşa Caddesi'ndeki 420 metrekare büyüklüğündeki tek katlı binasının, tadilatla kreşe dönüştürülmesi çalışması tamamlandı. Kreş için mevcut binanın yanına, 60 metrekare büyüklüğünde bir yemekhane de inşa edildi. Kreşin kapalı alanı 480 metrekare, öğrenci kapasitesi 120 ve sınıf sayısı da 6 olacak. Yemekhanesi, kapalı ve açık oyun alanları, çok amaçlı salonu, çınar ağaçlı bahçesiyle Erenköy kreşi, çocuklara kaliteli ve eğlenceli bir eğitim yuvası hizmeti sunacak.
    KREŞ BİNASI TAMAM, SIRA TEFRİŞATTA 
    Kreşin, Erenköy ve çevre mahallelerdeki çalışan annelere hayırlı uğurlu olmasını dileyen Başkan Hakan Tütüncü, iç tefrişatını da hızlı bir şekilde tamamladıktan sonra kreşi, eğitime açacaklarını söyledi. Kadınlara ve çocuklara yönelik kalıcı eserler üretmeye önem veren bir belediye olduklarının altını çizen Başkan Tütüncü, açıklamasında şunları kaydetti: 
    “Çalışan annelere destek olmak ve okul öncesi eğitime katkı sağlamak için Nasreddin Hoca Gündüz Bakımevi ve Kreşimizi 6 yıl önce hizmete açmıştık. Daha çok çalışan anneye hizmet verebilmek için de kreşimizin şube sayısını imkânlar dâhilinde artırıyoruz. Teomanpaşa, Dokuma Özgürlük ve Ahatlı mahallelerimizden sonra Erenköy Mahallemize de güzel bir kreş binası kazandırdık. Kreşimiz, bölgedeki çalışan annelere ve çocuklarına hayırlı uğurlu olsun. Çocuklarımızı çok seviyoruz, çalışan annelerimizin de her zaman yanındayız. Kreşimize yeni şubeler eklemek için çalışmaya devam edeceğiz."
    Kepez Belediyesi, Teomanpaşa Mahallesi'nde Hazineden belediyeye tahsisi yapılan 4 katlı bina içerisinde de 250 öğrenci kapasiteli bir kreş oluşturuyor.  

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow