hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Erenköy'e konforlu şehircilik hizmetleri

    Erenköye konforlu şehircilik hizmetleri
    expand

    Erenköy'e konforlu şehircilik hizmetleri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, mülkiyet sorunlarını çözerek ve kat artışı imkânı getirerek şehirleşme sürecini başlattıkları Erenköy Mahallesi için yeni hizmet hedeflerinin, doğal gaz ve elektrik iletim hatlarının yer altına alınması olduğunu söyledi.

    Başkan Hakan Tütüncü, Erenköy Mahallesi'ni ziyaret ederek, hem tamamlanan yatırımları denetledi hem de bölge sakinlerinin hizmet taleplerini dinledi. Mahalle Muhtarı Ömer Akgün'le de bir araya gelen Başkan Tütüncü, mülkiyet ve imara ilişkin sorunları çözdükleri, asfalt, park, semt pazarı, kreş gibi hizmetlerle buluşturdukları Erenköy Mahallesi'ne, yeni yatırımların müjdesini de verdi.

    KÖKLÜ MÜLKİYET SORUNLARINI ÇÖZDÜK

    Önem verdikleri Erenköy Mahallesi'nin, dönemlerinde önemli değişimleri yaşadığını anımsatan Başkan Tütüncü, “Mahalle için 2/B gibi köklü mülkiyet sorunlarını ortadan kaldırmamız önemli bir aşamaydı. Daha sonra kat artışı ile bölgede güzel bir şehirleşmeyi başlattık. Mahallede şehirleşme hızla devam ediyor. Etrafta birçok yeni inşaat var. 2009'da seçim çalışmasını yaparken bu mahallenin, bölgenin ne halde olduğunu biliyoruz. Bölgede bir tane bile ruhsatlı binanın olmadığı, mülkiyet problemlerinin yoğun şekilde yaşandığı bir mahalleydi. 2009'dan beri geçen 12 yıllık zaman zarfında son derece güzel çalışmaları, Kepez'in her mahallesine yaptığımız gibi bu mahallede de yaptık. Aynı heyecanla çalışmaya devam edeceğiz" açıklamasını yaptı.

    DOĞAL GAZ VE ELEKTRİK MÜJDESİ

    Tütüncü, mahalleye yapacakları yeni hizmetlerle ilgili şunları söyledi:

    “Mahalle için 2 önemli hedefimiz var. Birincisi mahalleye doğal gazın gelmesi, ikincisi de elektrik nakil hatlarının yer altına alınmasıdır. Bununla ilgili çalışmalarımızı yapıyoruz. Muhtarımız, belediye olarak biz, doğal gaz ve elektrik iletim hatlarının yer altına alınması çalışmalarını takip ediyoruz."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow