hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Esnaf birlik başkanlarından Tütüncü'ye kira teşekkürü

    Esnaf birlik başkanlarından Tütüncüye kira teşekkürü
    expand

    Esnaf birlik başkanlarından Tütüncü'ye kira teşekkürü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - PANDEMİ sürecinde belediyeye ait ticari tesisleri işleten esnaftan 3 ay kira bedeli almayarak, Türkiye'ye örnek bir çalışma sergileyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye, birlik başkanlarının da aralarında yer aldığı esnaf heyeti, teşekkür ziyaretinde bulundu.

    Kepez Belediyesi'ne ait ticari tesisleri işleten esnaftan pandemi süreci nedeniyle Mart, Nisan ve Mayıs aylarında kira alınmadı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün esnafa kira desteği ise Türkiye'deki diğer belediyelere de örnek bir çalışma oldu. Her zaman olduğu gibi pandemi sürecinde de esnafın yanı başında olan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'yü, çok sayıda birlik başkanlarının da aralarında bulunduğu esnaf heyeti, ziyaret etti. Teşekkür ziyaretine, Isparta Esnaf Odaları Birlik Başkanı ve 6. Bölge Esnaf Kefalet Kooperatifleri Bölge Birlik Başkanı Ahmet Tural, Burdur Esnaf Odaları Birliği Başkanı Metin Sipahi, Kütahya Esnaf Odaları Birlik Başkanı İbrahim Yiğit, Denizli Esnaf Odaları Birlik Başkanı Mehmet Ali Erbeği ve Türkiye Kahveciler Federasyonu Başkanı Murat Ağaoğlu, Antalya Esnaf Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere, oda ve kooperatif başkanlarından oluşan esnaf heyeti katıldı.

    ZOR GÜNLERDE ESNAFIN YANINDA OLDUNUZ

    Heyet adına konuşan Isparta Esnaf Odaları Birlik Başkanı ve 6. Bölge Esnaf Kefalet Kooperatifleri Bölge Birlik Başkanı Ahmet Tural, belediyeye ait işyerlerinden 3 ay kira alınmamasından dolayı Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye teşekkür etti. Birlik Başkanı Tural, "Bu zor günlerde tüm imkanlarınızla esnafımızın yanında olduğunuzu gördük. Öncelikle kiracınız olan tüm esnaflardan herhangi bir ayrım gözetmeden üç ay kira almama kararınız Türkiye'de bir ilk oldu. Bu konuda öncü oldunuz. Şimdi diğer belediyelerin de bu kampanyaya katkı yapmasına vesile oldunuz"diye konuştu.

    ESNAF TOPLUMUN TEMELİDİR

    Bölge esnaf temsilcilerinin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, "Esnaf toplumun temelidir. Esnafın memnuniyeti toplumun memnuniyetidir. Biz esnafın belediyesiyiz. Her zaman esnafımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Burası sizin eviniz. Evinize hoş geldiniz" diye konuştu. Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere de "Hakan Başkan sözde değil özde esnaf dostudur. Bir dönem kendisiyle Belediye Meclis Üyesi olarak çalışmaktan onur duydum" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow