hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Falez plajında su jimnastiği

    Falez plajında su jimnastiği
    expand

    Falez plajında su jimnastiği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da Muratpaşa Belediyesi'nin düzenlendiği ücretsiz kurslarda, kadınlar falez plajlarında su jimnastiği yapıyor. Katılımcılarını zaman zaman zorlasa da oldukça eğlenceli anların yaşandığı su jimnastiği Erenkuş ve Konserve Koyu falez plajlarında cuma hariç hafta içi her gün 08.30-09.30 saatlerinde yapılıyor.

    Muratpaşa Belediyesi, Süleyman Erol Yüzme Havuzu'nda devam eden su jimnastiği kursları, yaz mevsimiyle birlikte belediyenin falez plajlarına taşındı. Erenkuş Falez Plajı'nda pazartesi ve çarşamba, Konserve Koyu Falez Plajı'nda ise salı ve perşembe saat 08.30'dan 09.30'a Muratpaşa sakinleri denizde jimnastik yapıyor.

    Spor eğitmeni Ülker Pınar Aydın rehberliğinde gerçekleştirilen etkinlik için gruplar günün ilk saatleriyle birlikte falez plajlarında bir araya geliyor. Önce ahşap platformda yapılan ısınma hareketlerini ardından herkes teker teker denize atlıyor ve güvenlik şeridini oluşturan halata kadar yüzüyor. Sonrasında ise zaman zaman katılımcılarını da zorlayan hareketler başlıyor. Eğitmen Aydın, platformdan geriye doğru sayarken denizde çoğunluğunu kadınların oluşturduğu grup hareketleri tekrarlıyor. Yaklaşık bir saat devam eden su jimnastiğinin ardından katılımcılar hep birlikte hafif bir kahvaltı yapıp güne devam ediyor.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow