hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Falezlerden denize düştü

    Falezlerden denize düştü
    expand

    Falezlerden denize düştü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Semih ERSÖZLER/ANTALYA,(DHA) - ANTALYA'da falezlerde oturduğu sırada dengesini kaybederek denize düşen bir kişi yaralandı.

    Olay, Muratpaşa ilçesi Konyaaltı Caddesi üzerindeki Yavuz Özcan Parkı'nda meydana geldi. Akşam saatlerinde park içerisindeki falezlere gelen bir kişi, kayalıklarda oturarak denizi izlemeye başladı. Bir süre sonra bölgeden 3 el silah sesi duyan çevredekiler, oturan kişinin de aynı anda 30 metreden denize düştüğünü gördü. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ekipleri ve deniz polisi sevk edildi.

    Deniz polisi kısa sürede yaralıya ulaşarak bota aldı. Kaleiçi Yat Limanı'na getirilen yaralı, sağlık ekiplerinin yaptığı müdahaleden sonra ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Yapılan müdahalede mermi yarasına rastlanmazken, şahsın düşmeye bağlı çenesinden yaralandığı belirlendi. Üzerinden kimlik çıkmayan yaralanın tedavisi hastanede sürüyor.

    Polis ekipleri yaralının düştüğü bölgede yaptığı incelemede 3 adet boş kovan bulunurken, mermilerin çıktığı tabanca ise bulunamadı.

    Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

    FOTOĞRAFLI

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow