hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fetih etkinlikleri şenliksiz devam edecek

    Fetih etkinlikleri şenliksiz devam edecek
    expand

    Fetih etkinlikleri şenliksiz devam edecek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA (DHA) - ANTALYA Valiliği, Suriye'nin İdlib kentinde düzenlenen hava saldırısında 33 askerimizin şehit olması nedeniyle, Antalya'nın Fethi'nin 813'üncü yıldönümü dolayısıyla 1- 5 Mart tarihlerinde yapılacak etkinliklerde güncelleme yaptı.
    Valilikten yapılan yazılı açıklamada, "Uluslararası anlaşmalar gereğince Suriye'nin İdlib Bölgesi'nde barış ve huzuru sağlamak üzere bulunan Silahlı Kuvvetlerimize 27 Şubat 2020 Perşembe günü akşam saatlerinde hain bir saldırı düzenlenmiştir. Bu saldırıda kahramanlarımız şehit düşmüştür. Antalya'nın Fethi'nin 813'üncü yıldönümü dolayısıyla, 1- 5 Mart tarihlerinde gerçekleştireceğimiz Fetih Kutlamalarımız, Türk Silahlı Kuvvetlerimize yapılan hain saldırıda şehitlerimiz olması sebebiyle güncellenmiştir" denildi.
    Etkinliklerdeki kutlama ve şenliklerin yapılmayacağı belirtilen açıklama şöyle devam etti:
    "1 Mart Pazar günü saat 14.00'da Konyaaltı sahilinde gerçekleştireceğimizi ilan ettiğimiz Fetih Yürüyüşü, Mehter Konseri, Kılıç Kalkan, Halk oyunları, FlyBoard, Türk Yıldızları programları; 5 Mart saat 20.00'de planlanan Anadolu Ateşi Gösterisi gerçekleştirilmeyecek olup, bunun dışında planlanan ve kamuoyuna duyurulan diğer etkinlikler belirtilen tarihlerde gerçekleştirilecektir. Bu süreçte Antalya olarak, Kahraman ordumuz ve Mehmetçiğimize destek için, bu topraklar için can veren tüm şehitlerimiz ve vatanımız için duaya duracağız. Tüm Antalya, Konyaaltı Sahil Yaşam Parkı'nda, 1 Mart 2020 Pazar günü saat 14.00'te düzenleyeceğimiz destek ve dua programına davetlidir. Şehitlerimizin ruhu şad olsun. Vatan sağ olsun."

    FOTOĞRAFLI
         
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow