hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Geyikçi görevine döndü

    Başkan Geyikçi görevine döndü
    expand

    Başkan Geyikçi görevine döndü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA)- COVID-19 testi pozitif çıkan Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, 2 haftalık karantina sürecinin ardından sağlığına kavuşarak, görevinin başına döndü.

    Başkan Geyikçi, belediyedeki yeni ilk iş gününde birim yöneticileri ile toplantı düzenleyerek, durum değerlendirmesi yaptı ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. İyi hissettiğini ve Finikeliler için durmaksızın çalışmaya hazır olduğunu bildiren Başkan Geyikçi, "Hastalığım sürecince arayan, dualarını eksik etmeyen hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum" dedi.

    Başkan Geyikçi, "Eşimin ardından benim de testimin pozitif çıkması sonrası karantinaya girdim. Bu süreçte telefonlarım hiç susmadı. Hemşehrilerim arayarak, sağlık durumum hakkında bilgi aldı. Geçmiş olsun dileklerini sundu. Bu vesileyle geçmiş olsun dileklerini ileten, iyileşmemiz için dualar eden hemşehrilerime bir kez daha teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar. Halkımız, koronavirüse karşı çok dikkatli olmalı. Salgın sona erene kadar maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymalı. Tedbiri elden bırakmamalı" dedi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow