hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CHP Finike'de Arıcan seçildi

    CHP Finikede Arıcan seçildi
    expand

    CHP Finike'de Arıcan seçildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA)- CUMHURİYET Halk Partisi Finike olağan ilçe kongresinde, iki adayın yarıştığı seçimde ilçe başkanlığını 86 oyla Aydın Arıcan kazandı.

    Finike sinema salonunda gerçekleştirilen ilçe kongresine; CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, CHP eski Antalya milletvekilleri Niyazi Nefi Kara ve Devrim Kök, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Kaş, Demre, Korkuteli ilçe başkanları, delegeler ve çok sayıda partili katıldı.

    Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongrede divan heyeti oluşturuldu. Konuşmaların ardından ilçe başkan adayları Rıdvan Göksel ve Aydın Arıcan ekiplerini tanıtarak projeleri hakkında bilgi aktardı. Konuşmaların ardından delegeler oy vermeye başladı. Kongrede 117 delegeden 111'i oy kullandı. Geçersiz oyun olmadığı seçimde, Rıdvan Göksel 25 oy alırken, Aydın Arıcan 86 oyla CHP Finike ilçe başkanı seçildi. Seçim sonrası CHP eski İlçe Başkanı Mustafa Ökten, CHP İlçe Başkanı adayı Rıdvan Göksel ile seçimi kazanan Aydın Arıcan partililerle birlikte fotoğraf çektirerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

    Yönetim ekibiyle birlikte partiyi daha ileriye götüreceklerinin sözünü veren Aydın Arıcan, "Yol arkadaşlarım ve ben partimizi 1 adım değil bin adım ileri götürmek için emek sarf edeceğiz. Biz buraya bir seçimde değil her seçimde CHP bayrağını asmak için geliyoruz. Bu süreçte bize yarenlik eden ve destek olan tüm üyelere teşekkür ediyorum. Biz bu ekiple Cumhuriyet Halk Partisi'ni daha ileri taşımak istiyoruz. Her şeyi daha iyi yapacağımıza inanıyor ve emaneti en iyi şekilde koruyacağımıza size söz veriyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow