hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Demre-Kumluca asker adayları celp dönemleri kontrolleri Finike'de

    Demre-Kumluca asker adayları celp dönemleri kontrolleri Finikede
    expand

    Demre-Kumluca asker adayları celp dönemleri kontrolleri Finike'de

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA) - FİNİKE, Kumluca, Demre asker adayları, hem test hem de celp dönemleri kontrollerini ikametlerine en yakın olan Finike Devlet Hastanesi'nde yaptıracak.
    Koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen askere alınma işlemleri başladı. Covid-19 testi yaptırmaları zorunlu hale gelen asker adayları ikametlerine en yakın pandemi hastanesinde testlerini yaptıracak. Demre, Kumluca ve Finike'de bulunan asker adayları da celp dönemleri kontrollerini Antalya merkeze gitmeden Finike Devlet Hastanesi'nde yaptırabilecek.
    Asker adayları için yapılacak testler, eski hastanenin acil servisinde hazırlanan bölümde gerçekleştirilecek. Kulak Burun Boğaz Uzmanları tarafından yapılacak numune alma işleminin sadece 1-2 dakika sürdüğü ve sonuçların 24 saat içerisinde çıktığı kaydedildi. Asker adayları sonuçlara e-devlet üzerinden ulaşabilecek.
    DEVLET HASTANESİNDE HER ALANDA SAĞLIK HİZMETİ VERİLMEYE BAŞLANDI
    Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yücel Kurt, 1 Haziran tarihinden itibaren başlayan yeni normalleşme süreci ile ilgili bilgi aktardı. Hastane olarak yeni normalleşme sürecinde alınan önlemlerle birlikte her alanda hizmet vermeye başladıklarını belirten Başhekim Kurt, şunları söyledi:
    “Güçlü ve sağlam kadromuz ile ülke olarak yaşadığımız bu zorlu süreçten güçlenerek çıkmayı başarmış bulunmaktayız. Yaşadığımız bu zorlu süreçte öğrendik ki zor zamanlarda birbirimize kenetlenip destek olarak üstesinden gelemeyeceğimiz bir durum yok. Biz, sizin sağlığınız için bugüne kadar bütün tedbirlerimizi aldık, almaya da devam edeceğiz. Ancak hastanemizi ziyaret eden misafirlerimizden ve bölgede yaşayan vatandaşlarımızdan da beklentimiz normalleşme sürecinde de devletimizin aldığı kararlara riayet etmeleri ve özellikle maske kullanımı ve sosyal mesafe kurallarına dikkat etmeleri son derece önem arz etmektedir. Biz tedbirlerimize sadık kalıp uygulamaya devam edersek ülke olarak örnek gösterilmeye devam ederiz."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow