hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Finike Belediyesi eylül ayı meclis toplantısı

    Finike Belediyesi eylül ayı meclis toplantısı
    expand

    Finike Belediyesi eylül ayı meclis toplantısı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA) - FİNİKE Belediyesi, eylül ayı olağan meclis toplantısı, Şekerci Han'da yapıldı. Toplantıda, Likya Yolu üzerinde bulunan ve yürüyüşe çıkan turistlerin mola verdiği Boldağ Mahallesinde doğa sporcularına hizmet verecek alanların hayata geçirilmesine karar verildi. Ayrıca, Kum Mahallesinde açılacak imar yollarına adres tarifi için isim verilmesi yönündeki gündem maddesi komisyona havale edildi.
    Toplantıda S.S. Finike Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ile ilgili işlemler için Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi'ye yetki verilmesi ve Batı Akdeniz Fuarcılık ve Organizasyon Ltd. Şti. için belediyeyi temsilen yetkilendirme yapılması yönündeki gündem maddesi kabul edildi. Ayrıca belediyeye ait aşevinin çalışma ve usul esaslarına yönelik yönetmelik görüşülmek üzere komisyona havale edildi.
    Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, “Korona salgını hızla yayılıyor. Hasta olan vatandaş sayısı her geçen gün artıyor. Bu nedenle düğün, nişan gibi organizasyonlar artık yapılmayacak. Sadece 1 saati aşmamak kaydıyla nikah merasimi olacak. Virüse karşı çok dikkatli olalım. Kurallara mutlaka uyalım" dedi. Başkan Geyikçi, 19 Eylül Şehit ve Gaziler Haftasına dikkat çekerek, ülkemiz uğruna şehit düşen, gazi olan tüm güvenlik güçlerimize saygılarını sundu.
    Finike'de koylar ve sahiller başta olmak üzere birçok noktanın kirletildiğine değinen Başkan Geyikçi, “Ekiplerimiz koyları ve plajları haftada 2 defa temizliyor. Ancak ertesi gün akşam olmadan her yer yine kirletiliyor. Çöpler gelişigüzel atılıyor. Buna bir son verelim. Halkımız çevreyi kirletenlere karşı duyarlı olmalı ve onları uyarmalı" dedi.

    FOTOĞRAFLI
      

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow