hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Finike Belediyesi'nde nisan meclisi

    Finike Belediyesinde nisan meclisi
    expand

    Finike Belediyesi'nde nisan meclisi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA)- FİNİKE Belediye'nin nisan ayı meclis toplantısı yapıldı.
    Finike Belediyesi nisan ayı olağan meclis toplantısı, Şekerci Han'da yapıldı. Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi yönetiminde gerçekleştirilen toplantıda, binlerce portakal ağacının kesilmesine neden olacak olan çevre yolu ile ilgili itirazlar değerlendirildi. Belediye meclis üyeleri, vatandaşların imar planındaki yolun iptaline yönelik itirazlarını kabul etti. Oybirliği ile alınan karar sonrasında portakal bahçeleri içerisinden geçen yol ile ilgili 1/1000 ölçekli imar planının iptal edilmesi kararlaştırıldı. Finike Belediye meclisinin aldığı kararın ardından konu Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'ne aktarılacak.
    Toplantıda, Finike Belediyesi'nin 2020 yılı faaliyet raporu da onaylandı. Ayrıca meclis divan katipliği, başkan vekilleri, encümen, imar ve plan bütçe komisyonlarının üyeleri seçildi. Meclis divan katipliğine Mete Apaydın ve Arif Ertuğ, başkan vekilliğine Sadullah Özgül ve Ali Bağrıyanık, encümen üyeliğine de Sadullah Özgül ile Arif Ertuğ seçildi. İmar komisyonu üyeleri Sıdıka Gökyar Kızılca, İsmail Şentürk, Çiğdem Aytekin, Emrah Erdoğan ve Ertürk Yazar olarak belirlenirken, plan ve bütçe komisyonu da Selçuk Yiğit, Volkan Aydıner, Remzi Koca, Derya Akdeniz ve Ertürk Yazar'dan oluştu. Komisyona seçilen üyeler 3 yıl boyunca görev yapacak. 
    Denetim komisyonu raporu ile spor işleri müdürlüğünün birim çalışma yönetmeliğinin de kabul edildiği toplantıda ayrıca belediyede kiralık olarak hizmet veren evsel atık toplama araçları kira ücretlerinin yüksek olması nedeniyle satın alınmasına karar verildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow