hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Finike HEM planlama ve işbirliği toplantısı

    Finike HEM planlama ve işbirliği toplantısı
    expand

    Finike HEM planlama ve işbirliği toplantısı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA) - FİNİKE Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Planlama ve İşbirliği Komisyon Toplantısı Kaymakam Ergün Baysal başkanlığında yapıldı.

    Hükümet Konağı konferans salonunda yapılan toplantıya Kaymakam Ergün Baysal'ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Çetin, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Şimşek, kurum amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve okul idarecileri katıldı. Kaymakam Ergün Baysal, tüm kurumların işbirliği ile değişik branşlarda kurslar açılmasını, ilçede yüzde 97 olan okuryazarlık oranının daha da artırılabilmesi için, okuma yazma bilmeyen vatandaşlarla ilgili istatistiksel çalışma yapılmasını istedi.

    Finike HEM Müdürlüğü adına sunum yapan Müdür Yardımcısı Aliye Nida Bıçak ise kurumun tarihçesi ve personel profili, misyonu, vizyonu ve yürütülen çalışmalar hakkında komisyona bilgi verdi. Başta Finike Belediyesi olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği halinde kurslar açıldığını vurgulayan Aliye Nida Bıçak, “Kurum olarak, geçtiğimiz eğitim öğretim yılında, genel kurslar, mesleki ve teknik kurslar, okuma yazma kursları ve işbirliği başlıkları altında bulunan 375 kurs açılarak, 5 bin 962'si kadın, 3 bin 313'ü erkek toplam 9 bin 275 vatandaşımız, kursiyerimiz olarak çeşitli eğitimlerden geçirilmiştir" dedi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow