hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Finike HEM'de istişare toplantısı

    Finike HEMde istişare toplantısı
    expand

    Finike HEM'de istişare toplantısı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA) - FİNİKE Halk Eğitimi Merkezi (HEM) Müdürlüğü tarafından kurslarda görev yapan kadrolu öğretmen ve ücretli usta öğreticilerle istişare toplantısı düzenlendi.

    Canan Yavuz Gürkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi salonunda gerçekleştirilen toplantıda HEM Müdürü Mehmet Şimşek, müdür yardımcıları Aliye Nida Bıçak ve Figen Kurum; usta öğreticilere, yönetmelikler dahilinde dikkat edilmesi gereken kurallar konusunda bilgi verdi. Yeni eğitim ve öğretim yılının Finike HEM kadrolu öğretmenler ve ücretli usta öğreticileri için hayırlı olmasını dileyen Mehmet Şimşek, "Uygulamalar esnasında zaman zaman sorunlarla karşılaşabiliyoruz. Yaptığımız toplantıyla fikir alışverişinde bulunalım, ortak bir akıl oluşsun istedik" dedi.

    Periyodik aralıklarla kursları denetlediklerini aktaran Şimşek, "İlgili genel müdürlüğümüz tarafından da müfettiş gönderilerek denetleniyoruz. Bu denetlemelerde sorun yaşanmaması için yönetmelik ve kurallara uygun hareket etmemiz, kurs saatlerine uyulması, kurs planlarının hazırlanarak zamanında teslim edilmesi, kursa devam durumunun sisteme düzenli olarak kaydedilmesi çok önemli. Kurslarda kullandığımız demirbaş ekipmanlarımız var. Bunların korunup kollanması, iş güvenliğinin en üst seviyede sağlanması, gerekirse uyarı yazıları yazılması ortaya çıkacak olumsuzlukları engelleyecektir" diye konuştu.

    Konuşmaların ardından usta öğreticiler de görüş ve önerilerini dile getirdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow