hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Finike HEM'de istişare toplantısı

    Finike HEMde istişare toplantısı
    expand

    Finike HEM'de istişare toplantısı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA)- FİNİKE Halk Eğitimi Merkezi (HEM) Müdürlüğü, düzenlenen kurslarda görev yapan kadrolu öğretmen ve ücretli usta öğreticilerle istişare toplantısı düzenledi.
    Canan Yavuz Gürkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi salonunda yapılan toplantıya katılan HEM Müdürü Mehmet Şimşek, müdür yardımcıları Ali Nida Bıçak ve Figen Kurum; yönetmelikler dahilinde dikkat edilmesi gereken kurallar konusunda bilgi verdi. Usta öğrenciler ise görüş ve önerilerini sundu.
    Uygulamalar esnasında zaman zaman sorunlarla karşılaşılabildiğini belirten Mehmet Şimşek, "Yaptığımız toplantı ile fikir alışverişinde bulunalım, ortak bir akıl oluşsun istedik. Periyodik aralıklarla kurslarımızı denetliyoruz. Ayrıca ilgili genel müdürlüğümüz tarafından da müfettiş gönderilerek denetleniyoruz. Bu denetlemelerde sorun yaşanmaması için yönetmelik ve kurallara uygun hareket etmemiz, kurs saatlerine uyulması, kurs planlarının hazırlanarak zamanında teslim edilmesi, kursa devam durumunun sisteme düzenli olarak kaydedilmesi çok önemlidir. Ayrıca, 'Ustalar kursiyerlerle buluşuyor' programı çerçevesinde bir komisyon oluşturuyoruz. Bu komisyonumuzun yaptığı çalışmalar neticesinde tespit ettiği, yöremizde yaşayan meslek erbapları, zanaatkar, sanatçı, iş adamlarımızla kursiyerlerimizi ayda bir kez olmak üzere buluşturmayı planlıyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow