hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Finike HEM'den maske üretimi

    Finike HEMden maske üretimi
    expand

    Finike HEM'den maske üretimi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA)- FİNİKE Halk Merkezi Müdürlüğü'ne bağlı görev yapan usta öğreticiler, kurumla işbirliği yaparak maske üretmeye başladı.

    Finike Halk Eğitim Merkezi usta öğreticilerinden oluşan 8 kişilik grup koronavirüs (Covid-19) ile mücadeleye destek olmak amacıyla maske üretmeye başladı. Finike Halk Eğitim Merkezi işbirliği ve katkısıyla maske üretmeye başlayan gönüllü ekibe hayırsever vatandaşlar da kumaş alarak destek verdi.

    Finike Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Şimşek, usta öğreticilerin gönüllülük esasına dayalı çalışmalarına kurum olarak destek verdiklerini kaydetti. 8 kişiden oluşan ekibin birkaç gün önce çalışmaya başladıklarını belirten Müdür Şimşek, günde ortalama 250-300 maske üretildiğini söyledi.

    Finikeli hayırsever vatandaşların da kumaş desteği verdiğini söyleyen Müdür Şimşek, üretilen maskeleri Finike Devlet Hastanesi'ne teslim ettiklerini, gönüllülük esasına dayalı bu çalışmanın bu hafta da devam edeceğini kaydederek, usta öğreticilere duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür etti.

    FOTOĞRALFI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow