hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Finike'de, 15 Temmuz etkinlikleri

    Finikede, 15 Temmuz etkinlikleri
    expand

    Finike'de, 15 Temmuz etkinlikleri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA) - FİNİKE'de, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında şehit mezarları ziyaret edildi ve merkez camiinde mevlid-i şerif okutuldu.

    Finike Kaymakamlığı tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Kaymakam Ergün Baysal, Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, Emniyet Müdürü Ömer Engin Genç, Sahil Güvenlik Bot Komutanı Yüzbaşı Cenk Çaka, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma teğmen Alper Yalçın, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Aladağ, Müftü Abdurrahim Durmuş, daire amirlerinin katıldığı programda, şehitler kabri başında anıldı. Kur'an-ı Kerim tilaveti ve yapılan duanın ardından Finike Merkez Camii'nde şehitlerin ruhu için mevlid-i şerif okundu.

    Programa katılan davetlilere pide ile ayran ikram edildi. Etkinlikler kapsamında ayrıca Sahil Güvenlik TCSG 104 gemisi halkın ziyaretine açıldı. Etkinlikler, Milli Birlik Yürüyüşü'nün ardından 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda gece yarısına kadar devam edecek.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow