hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Finike'de başarılı sporculara ödül

    Finikede başarılı sporculara ödül
    expand

    Finike'de başarılı sporculara ödül

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA) - ANTALYA'nın Finike ilçesinde okul sporları ve geleneksel çocuk oyunları yarışmalarında başarılı olan sporculara ödül verildi.

    Finike İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle 2018-2019 eğitim öğretim yılında gerçekleştirilen okul sporları ve geleneksel çocuk oyunları turnuvaları tamamlandı. Futbol, futsal ve voleybolun yanı sıra geleneksel çocuk oyunları turnuvalarının da yapıldığı yarışmalarda başarılı olan sporculara kupa ve madalya verildi.

    Finike Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ödül törenine Kaymakam Ergün Baysal, Milli Eğitim Müdürü Hüsnü Karataş, Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Kabul, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürvekili Fikret Özen, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Şimşek, okul müdürleri, beden eğitimi öğretmenleri, sporcular ve aileleri katıldı.

    Turnuvalar hakkında bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürvekili Fikret Özen, okul sporları ve geleneksel çocuk oyunları müsabakalarının 2018 yılı aralık ayında başladığını, 2019 yılı nisan ayında sona erdiğini söyledi. Özen, ilçe genelinde okul sporlarına 736, geleneksel çocuk oyunlarına ise 704 öğrencinin katılarak spor yaptığını kaydetti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow