hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Finike'de 'Ben Olsaydım' Çalıştayı

    Finikede Ben Olsaydım Çalıştayı
    expand

    Finike'de 'Ben Olsaydım' Çalıştayı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mahir ÇEVİREN/FİNİKE, (DHA) - ANTALYA'nın Finike ilçesinde kaymakamlık ve sağlık müdürlüğü tarafından bağımlılıkla mücadele kapsamında 'Ben olsaydım' temalı çalıştay gerçekleştirildi.

    Finike Kaymakamlığı ve İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Ben Olsaydım' temalı çalıştaya Kaymakam Zafer Sağ, Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun, Emniyet Müdür Ethem Yer, İlçe Jandarma Komutanı Murat Kemal Karayaka, Esnaf Odası Başkanı Adem Durdemir, daire müdürleri, okul müdürleri, rehber öğretmenleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

    Çalıştayda İlçe Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Kurulu paydaşlarının temsilcileri tarafından alkol, tütün, uyuşturucu ve davranışsal bağımlılıklarla ilgili yürütülen çalışmalar değerlendirildi. Finike İlçe Sağlık Müdürü Serkan Yiğit, "Çalıştayın amacı bağımlılıkla mücadele kapsamında sorun ve çözüm önerilerinin tartışılmasının yanı sıra, katılımcıların tecrübe ve bilgi birikimlerini paylaşabilmelerine zemin oluşturmak ve kamuoyuna aktarılabilmektir. Amacımız özellikle çocuklarımızın ve gençlerimizin bağımlılık tuzağına kapılmalarını engellemek alınacak önlemleri belirlemek ve bu konuya farkındalık yaratmak" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow