hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Finike'de berber ve kuaförlerde hazırlık

    Finikede berber ve kuaförlerde hazırlık
    expand

    Finike'de berber ve kuaförlerde hazırlık

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA)- FİNİKE'de faaliyet gösteren berberler, kuaförler ve güzellik merkezleri, 11 Mayıs'tan itibaren hizmet vermeye başlayacaklarının duyurulması üzerine boya, tadilat, ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarına başladı.

    Finike'de faaliyet gösteren berberler, kuaförler ve güzellik merkezleri tadilat, ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarına başladı. Yaklaşık 1,5 ay önce koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında geçici süreyle faaliyetleri durdurulan berber ve kuaförler 11 Mayıs Pazartesi günü yeniden hizmet vermek için hazırlık yapıyor. İşletme sahipleri, açılış sonrası koronavirüs tedbirlerine yönelik belirlenen önlemlerle hizmet vermeyi amaçladıklarını kaydetti.

    Açılış hazırlıkları yapan berber Şenay Tavşan, kurallara uyarak çalışma yapacaklarını belirterek, "Çalışmayı, müşterilerimiz çok özledik. Pazartesi gününden itibaren faaliyetimize başlayacağız. Randevularımızı da almaya başladık. Şu anda boyasını, temizliğini, dezenfekte çalışmalarını yapıyoruz. Kurallara uyarak çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow