hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Finike'de çelenk töreni yapıldı

    Finikede çelenk töreni yapıldı
    expand

    Finike'de çelenk töreni yapıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA)- FİNİKE'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 97'nci yıl dönümü kutlamaları kapsamında Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu.
    Finike Atatürk Parkı'nda düzenlenen törene Kaymakam Zafer Sağ, Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Kaya, Finike Emniyet Müdürü Mahmut Avcı, Sahil Güvenlik Bot Komutanı Üsteğmen Kaan Katmer, Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Murat Kemal Karayaka, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, daire amirleri, gaziler, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
    Törende ilk olarak Kaymakam Zafer Sağ, ardından Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile sona erdi. CHP Gençlik Kolları üyeleri törene katılanlara Türk bayrağı hediye etti.
    Törenin ardından CHP İlçe Örgütü ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Finike Şubesi üyeleri tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. CHP ve ADD üyeleri ayrıca Atatürk Anıtı önünde Türk bayraklarıyla günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow