hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Finike'de hijyen eğitimi

    Finikede hijyen eğitimi
    expand

    Finike'de hijyen eğitimi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA)- FİNİKE Halk Eğitim Merkezi tarafından ilçede faaliyet gösteren kuaför, berber, kafe, restoran, büfe, market, meyve fabrikaları gibi su ve gıda sektöründe çalışanlara yönelik hijyen eğitimi kursu açıldı. 
    Finike Halk Eğitimi Merkezi tarafından, İlçe Sağlık Müdürlüğü, Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle hijyen eğitimine yönelik kurs açıldı. Sosyal mesafe uygulanarak Finike Canan-Yavuz Gürkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi salonunda gerçekleştirilen kursu Halk Eğitim Müdürü Mehmet Şimşek ile birlikte ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun, normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte hijyen koşullarının büyük önem taşıdığını vurguladı. 
    Halk Eğitim Müdürü Mehmet Şimşek de 2019- 2020 eğitim öğretim döneminde hijyene yönelik 18 kurs açıldığını ve 470 kursiyerin eğitim gördüğünü belirterek, "Alanında uzman sağlık personelleri tarafından kursiyerlerimize eğitim veriliyor. Dünyada ve ülkemizde etkili olan salgın nedeniyle alınması gereken koruyucu önlemler kapsamında hijyen eğitiminin çok önemli olduğu bir kez daha anlaşılmıştır. Bu kursa katılarak hijyen eğitimi sertifikası almak isteyen vatandaşlarımızın Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne başvurabilir" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow