hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Finike'de, ihtiyaçları belediye karşılıyor

    Finikede, ihtiyaçları belediye karşılıyor
    expand

    Finike'de, ihtiyaçları belediye karşılıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA) - FİNİKE Belediyesi, koronavirüs nedeniyle sokağa çıkması yasaklanan 65 yaş ve üzeri ilçe sakinlerinin ihtiyaçlarını karşılamak için seferber oldu.
    Bu kapsamda Finike'nin 6 noktasına üs kuran Finike Belediyesi, Yalnız Değilsin Projesi kapsamında 6 araç ve 17 belediye çalışanı ile 65 yaş ve üzeri vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, bu süreçte 65 yaş ve üzeri vatandaşların ihtiyaçlarını hayat normale dönene kadar karşılamaya devam edeceklerini kaydetti.
    Başkan Geyikçi, “Finike Kaymakamlığımızın oluşturduğu Vefa Grubu'nda Finike Emniyet Müdürlüğümüz, Finike Jandarma Komutanlığımız ile birlikte belediye olarak biz de Yalnız Değilsin Projesi kapsamında çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Salı günü itibarıyla Finike ilçemizin 26 mahallesinde yaşamını sürdüren 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya başladık. Yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımız belediyemize 0 242 8555566 numaradan ulaşabilir" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow